PROV: Peugeot 308 GTi - äkta busbil?

För första gången på länge sitter den klassiska trebokstaviga kombinationen - GTi - på en Peugeot. Och att det är ett litet "i" istället för stort "I" är trots allt inte helt fel. Vi provkör Peugeot 308 GTi.

PROV: Peugeot 308 GTi - äkta busbil?

Den här artikeln är exklusiv för prenumeranter på auto motor & sport.

För att kunna läsa den här artikeln krävs att du är prenumerant på auto motor & sport och inloggad på ditt konto. Artikeln går också att köpa via SMS. Köpet tar bara några sekunder och du kan läsa artikeln direkt.

a Köp artikeln med telefonen

Köp artikeln direkt för 20:-

Efter några sekunder kommer ett SMS med din pinkod.
Kostnad för SMS:et är 20 kr.


WyWallet För att kunna köpa artikeln med mobilen behöver du aktivera dig hos WyWallet som är en tjänst från operatörerna Tre, Telenor, Telia och Tele2.
Mer information: wywallet.se

Fyll i pinkod

Frågor?
Klicka här för support.

b Logga in om du har kopplat prenumerationen till ditt konto

Mer att läsa

Idag
Årets bästa bilar 2016: Rösta på dina favoriter
 • Top Gear och Clarkson i jul-special
  Något oväntat efter allt bråk, men glädjande för alla Clarkson-fans, meddelar BBC att det kommer en Top Gear-special lagom till jul.
 • Citroën utvecklar bekväm ersättare till gasfjädringen
  Planerar ett nytt fjädringssystem som ska ta märket tillbaka till toppen när det gäller komfort.
 • Dyredand: Vi skrek högt – legenden stod där!
  Det är inte ovanligt att biltillverkarna har med någon historiskt viktig bil till lanseringen av en nyhet. För att visa arvet. Vid förra veckans provkörning av Porsche 911 Carrera var detta fallet. Den här bilen användes i en enda tävling. Jacky Ickx satte snabbaste kvaltid och vann överlägset.
 • 25/2015: Första testet Audi A4, BMW 3-serie och Jaguar XE
  Stort test av helt nya Audi A4 mot BMW 3-serie och Jaguar XE. Vi granskar tekniken i kommande modeller hos Volvo och Audi, dessutom unika bildillustrationer. Provkörningen av nya Porsche 911 Carrera och McLarens nya dräpare, 570S.
 • Peder: "Har du en suv – då har du komplex"
  "Har du en suv? Då har du troligtvis massor av komplex. Inga andra bilar säger mer om vem du egentligen vill vara." Den analysen gör Peder Karlsson, som själv har ägt ett 10-tal suvar. Det finns särskilt två typer av suv-ägare han inte gillar.
Igår
Första oberoende avgastestet av NOx-utsläpp – VW Golf var bäst