Ferrari F12 Berlinetta – åtta nya filmer

Naturligtvis kan vi inte få nog av nya F12 Berlinetta, som ersätter 599 GTB och är Ferraris starkaste gatmodell någonsin. Här är åtta nya filmer med bankörning, design, chassi, aerodynamik och ett fantastiskt soundtrack.Ferrari drämde till med V12-motoriserade F12 Berlinetta på Genèvesalongen, och våra läsare verkar gilla det de ser. "Mycket snabbt blev Lamborghini åter petade till andraplatsen", skriver Johan, och signaturen HK menar att F12:an är "en av de grymmaste kreationer som har kommit ur Ferraris fabrik i modern tid".

Nu bjuder Ferrari på åtta nya filmer med olika teman, som exteriördesign, chassidynamik och V12-motorn. Dessutom finns en "bakom kulisserna-film" som beskriver arbetet bakom kamerorna när pressfilmerna ska spelas in. Vi rekommenderar hög volym – soundtracket är riktigt angenämt.

F12 Berlinetta är nog det snyggaste Ferrari producerat. Bra jobbat!
124
49

Mer att läsa

Idag
Utvecklingen av nästa Volvo V40 i full gång
Igår
Volvo tar ansvar för olyckor med självkörande bilar
 • Volvos nya chassisimulator – används av Ferrari och Porsche
  Volvos nya chassisimulator finns bara tre upplagor, de andra två har Ferrari och Porsche. Simulatorn har använts vid utvecklingen av Volvo S90. Alrik Söderlind har testat simulatorn i "S90-läget" och han är imponerad. Se även Volvos utvecklingschef Peter Mertens berätta mer om den nya chassisimulatorn.
 • Polisrazzia mot Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg
  Under torsdagen gjorde tre åklagare och ett 50-tal poliser ett oanmält besök på Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg. Man gjorde även husrannsakan hos några personer i företagsledningen. Syftet var att hitta dokument eller andra bevis för hur många som kände till avgasfusket som använts på elva miljoner bilar.
 • Undersökning: Vilka vinterdäck ska du köra på i år?
  Var med och svara på frågorna så gör du våra vinterdäcksartiklar mycket bättre!
 • Chefen för Silverstone kritiserar Formel 1: "Det är skit"
  Enligt chefen för Silverstone behöver det inte dröja länge innan det är teknikchefen som står på prispallen och inte föraren. "Då är det bara att kasta in handduken och titta efter något annat", säger han.
 • Katastrof för ams på Kinnekulle
  Växellådshaveri satte käppar i hjulen för ams sikte på en pallplats i SLC Racing-serien. Kinnekulle Ring är en rolig men svår bana.