Ferrari F12 Berlinetta – åtta nya filmer

Naturligtvis kan vi inte få nog av nya F12 Berlinetta, som ersätter 599 GTB och är Ferraris starkaste gatmodell någonsin. Här är åtta nya filmer med bankörning, design, chassi, aerodynamik och ett fantastiskt soundtrack.Ferrari drämde till med V12-motoriserade F12 Berlinetta på Genèvesalongen, och våra läsare verkar gilla det de ser. "Mycket snabbt blev Lamborghini åter petade till andraplatsen", skriver Johan, och signaturen HK menar att F12:an är "en av de grymmaste kreationer som har kommit ur Ferraris fabrik i modern tid".

Nu bjuder Ferrari på åtta nya filmer med olika teman, som exteriördesign, chassidynamik och V12-motorn. Dessutom finns en "bakom kulisserna-film" som beskriver arbetet bakom kamerorna när pressfilmerna ska spelas in. Vi rekommenderar hög volym – soundtracket är riktigt angenämt.

F12 Berlinetta är nog det snyggaste Ferrari producerat. Bra jobbat!
127
50

Mer att läsa

Idag
Volvo gör det alla drömmer om – ökar försäljningen av gamla modeller
 • Super Bowl: Årets dyraste bilreklam
  Årets största och dyraste reklamfilmshändelse är som alltid amerikanska Super Bowl. Audi gick ut hårt och siktar mot månen med Audi R8 Plus i filmen The Commander. Kia satsar på en spännande strumpa i en "Walken Closet"... Och Jeep uppmärksammar sitt 75-årsjubileum.
 • Så påverkas Volkswagens image efter dieselskandalen
  Volkswagen rasar i den senaste imageundersökningen gjord av auto motor und sport.
 • Ford gör som Ferrari – du får ansöka om att köpa en GT
  Vill du ha Ford GT räcker det inte med att slänga upp plånboken, du måste be snällt också. När försäljningen startar senare i februari är det stränga regler som gäller för kunderna.
 • Defenderbloggen: Svarttaxiproblem i Afrika
  Efter Togo, tog vi taxi till grannlandet Benin, över gränsen och genom tullen. Tre i framsätet och fyra där bak. Klockan blev mycket och efter ett tag somnade taxichauffören – Matts hann precis fånga ratten...
Igår
Jodå, Citroëns modeller med gasfjädring kunde köras på tre hjul