Jakten på Sveriges bästa bilkörning!

Vi ska göra ett reportage om var man hittar Sveriges bästa bilkörning. Därför undrar vi vilka bilklubbar och eventföretag som är bäst? Så du som körde på bana i fjol – sätt betyg på upplevelsen!

Körde du på bana med din bil förra året? Om ja, delta gärna i vår undersökning. Klicka på bilden!

Var med i vår stora undersökning – tillsammans kan vi få fram en bra bild av skillnaderna mellan olika klubbträffar och event – så att alla enkelt kan hitta den körning som passar bäst. Var bjuds det på hårdkörning och var är det mer avslappnat? Vilken typ av bilar kommer på de olika träffarna? Fanns det instruktörer och hur bra var de i så fall? Hur var det med mat, banstandard, snittålder och vad kostade det? Var det prisvärt?

Kort sagt: Vi söker svaren på alla viktiga frågor om organiserad bilkörning – hjälp oss att hjälpa varandra rätt! Har du varit på flera event och  klubbträffar – sätt betyg på allihop! (Alltså, gör undersökningen flera gånger.) Och känner du någon som körde bana i fjol – tipsa dem om undersökningen (se tipsa-knappen i slutet av artikeln).

Kört hårt! 

Klicka här för att delta i undersökningen!

Resultatet kommer i auto motor & sports stora Sportbilstidning som finns i butik den 24 maj.

Jag har kört på bana med min bil!
180
111

Mer att läsa

Idag
Land Rover Defender läggs ned 2016 – ersättaren fortfarande okänd
Igår
Designchefen avslöjar: Därför görs billiga kopior i Kina
 • 5 roliga fakta om BMW 3-serie du kan skryta om
  BMW 3-serie är en av Sveriges mest sålda bilar och ett vanligt inslag i trafiken – men bakom alla grå 3-serietjänstebilar – vanligtvis 320d – döljer sig också några riktigt ovanliga godbitar som vi har grävt fram i registreringsstatistiken.
 • Audi erkänner avgasfusk på V6 TDI – bilar återkallas i USA
  I ett pressmeddelande under måndagen berättar Audi AG att 85.000 bilar med 3,0 V6 TDI ska återkallas i USA. Även V6-motorn har ett "fuskläge" som används vid avgastest och det ska tas bort med en uppgradering av styrprogrammet till dieselmotorn. Det är inte aktuellt med en liknande åtgärd för V6-modeller i Europa.
 • Dieselskandalen sprider sig till Renault
  Tysk miljöorganisation anklagar Renault Espace för att ha 25 gånger högre utsläpp än tillåtet.
 • Volvo kan passera drömgränsen en halv miljon bilar
  Allt pekar mot att Volvo Cars kommer nära och kanske förbi sin drömgräns på en halv miljon sålda bilar under ett år. Med tre fabriker i Kina, två i Europa och om några år även en fabrik i USA är Volvo redo att ta sig an nästa mål – 800.000 bilar år 2020.
 • Volvo räddar julfriden tillsammans med PostNord och Lekmer
  Julen är en härlig högtid men den innebär också en hel del stress, inte minst för barnfamiljer. Volvo Cars värnar julefriden i ett nytt samarbete med PostNord, Lekmer.se och Mat.se. Leveranser av paket sker direkt till den parkerade bilen och PostNord kan låsa upp och stänga bilen med en digital nyckel.