Jakten på Sveriges bästa bilkörning!

Vi ska göra ett reportage om var man hittar Sveriges bästa bilkörning. Därför undrar vi vilka bilklubbar och eventföretag som är bäst? Så du som körde på bana i fjol – sätt betyg på upplevelsen!

Körde du på bana med din bil förra året? Om ja, delta gärna i vår undersökning. Klicka på bilden!

Var med i vår stora undersökning – tillsammans kan vi få fram en bra bild av skillnaderna mellan olika klubbträffar och event – så att alla enkelt kan hitta den körning som passar bäst. Var bjuds det på hårdkörning och var är det mer avslappnat? Vilken typ av bilar kommer på de olika träffarna? Fanns det instruktörer och hur bra var de i så fall? Hur var det med mat, banstandard, snittålder och vad kostade det? Var det prisvärt?

Kort sagt: Vi söker svaren på alla viktiga frågor om organiserad bilkörning – hjälp oss att hjälpa varandra rätt! Har du varit på flera event och  klubbträffar – sätt betyg på allihop! (Alltså, gör undersökningen flera gånger.) Och känner du någon som körde bana i fjol – tipsa dem om undersökningen (se tipsa-knappen i slutet av artikeln).

Kört hårt! 

Klicka här för att delta i undersökningen!

Resultatet kommer i auto motor & sports stora Sportbilstidning som finns i butik den 24 maj.

Jag har kört på bana med min bil!
180
111

Mer att läsa

Igår
Mercedes 600 kan knipsa av ditt finger – på två sätt
  • Supersvår quiz: Hur mycket kan du egentligen om Top Gear?
    Jaså, du kallar dig Top Gear-nörd? Upp till bevis! Nu är det dags att visa för kompisarna och kollegorna hur mycket du egentligen kan om Top Gear.
  • Alrik: Bilar är billiga
    Bilar är billiga! Tanken slår mig när jag tittar på nya Volvo S90. På 20 år har det som medelsvensken får kvar i plånboken ökat 70 procent. 1996 kostade Volvo 960 med 170 hk 260.000 kronor. Nya S90 "borde" därför kosta 440.000 kronor. Men det gör den inte. Långt ifrån.