Jakten på Sveriges bästa bilkörning!

Vi ska göra ett reportage om var man hittar Sveriges bästa bilkörning. Därför undrar vi vilka bilklubbar och eventföretag som är bäst? Så du som körde på bana i fjol – sätt betyg på upplevelsen!

Körde du på bana med din bil förra året? Om ja, delta gärna i vår undersökning. Klicka på bilden!

Var med i vår stora undersökning – tillsammans kan vi få fram en bra bild av skillnaderna mellan olika klubbträffar och event – så att alla enkelt kan hitta den körning som passar bäst. Var bjuds det på hårdkörning och var är det mer avslappnat? Vilken typ av bilar kommer på de olika träffarna? Fanns det instruktörer och hur bra var de i så fall? Hur var det med mat, banstandard, snittålder och vad kostade det? Var det prisvärt?

Kort sagt: Vi söker svaren på alla viktiga frågor om organiserad bilkörning – hjälp oss att hjälpa varandra rätt! Har du varit på flera event och  klubbträffar – sätt betyg på allihop! (Alltså, gör undersökningen flera gånger.) Och känner du någon som körde bana i fjol – tipsa dem om undersökningen (se tipsa-knappen i slutet av artikeln).

Kört hårt! 

Klicka här för att delta i undersökningen!

Resultatet kommer i auto motor & sports stora Sportbilstidning som finns i butik den 24 maj.

Jag har kört på bana med min bil!
180
111

Mer att läsa

Igår
Volvo tar ansvar för olyckor med självkörande bilar
 • Volvos nya chassisimulator – används av Ferrari och Porsche
  Volvos nya chassisimulator finns bara tre upplagor, de andra två har Ferrari och Porsche. Simulatorn har använts vid utvecklingen av Volvo S90. Alrik Söderlind har testat simulatorn i "S90-läget" och han är imponerad. Se även Volvos utvecklingschef Peter Mertens berätta mer om den nya chassisimulatorn.
 • Polisrazzia mot Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg
  Under torsdagen gjorde tre åklagare och ett 50-tal poliser ett oanmält besök på Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg. Man gjorde även husrannsakan hos några personer i företagsledningen. Syftet var att hitta dokument eller andra bevis för hur många som kände till avgasfusket som använts på elva miljoner bilar.
 • Undersökning: Vilka vinterdäck ska du köra på i år?
  Var med och svara på frågorna så gör du våra vinterdäcksartiklar mycket bättre!
 • Chefen för Silverstone kritiserar Formel 1: "Det är skit"
  Enligt chefen för Silverstone behöver det inte dröja länge innan det är teknikchefen som står på prispallen och inte föraren. "Då är det bara att kasta in handduken och titta efter något annat", säger han.
 • Katastrof för ams på Kinnekulle
  Växellådshaveri satte käppar i hjulen för ams sikte på en pallplats i SLC Racing-serien. Kinnekulle Ring är en rolig men svår bana.