Porsche Cayenne GTS – stort bildgalleri

Bara fem bilder på nya Porsche Cayenne GTS var lite snålt. Så vi gav oss ut på jakt och hittade 40 nya bilder på Cayenne GTS – däribland de första bilderna på inredningen. Klicka och njut.

Porsche Cayenne GTS interior inredning

Här har vi de första bilderna på inredningen i Porsche Cayenne GTS. Alcantara är en del av det som utmärker GTS-modellen.

Vilken Porschemodell är den klart mest populära – försäljningsmässigt? De flesta av oss skulle nog instinktivt tänka på klassiska 911:an, som varit med oss i olika skepnader ända sedan 1964. Men det är fel – 911:an kom först på tredje plats – tänk igen.

Förra året, 2011, levererade Porsche 116.978 bilar. Överlägsen etta bland modellerna är bilen på bilderna – Cayenne – med 59.873 exemplar. Tvåa blev Panamera med 28.218 sålda bilar och först på tredjeplats hittar vi 911:an med 17.607 bilar. Boxster/Cayenne räknas som en modell och hamnade sist, vilket nog är en överraskning för många, med 11.280 bilar.

Totalt ökade Porsche försäljningen, jämfört med fjolåret, med 21 procent och största ökningen stod faktiskt Cayenne för som gjorde ett lyckat generationsbyte och ökade med hela 49 procent. Porsche går bra även i Sverige, förra året registrerades 490 nya Porsche.

Vi presenterade Porsche Cayenne GTS mera utförligt igår (klicka på länken för att läsa mer) när den nya generationen presenterades. Men Porsche bjöd bara på fem bilder på nya Cayenne GTS, lite småsnålt men så brukar det vara med nya Porschemodeller.

Vi misstänkte dock att det fanns fler bilder och de hittade vi på ett välbekant ställe. Dessa bilder – 40 stycken högupplösta foton – är nu samlade i bildgalleriet nedan.

Nu blev Cayenne GTS ännu snyggare!
52
19

Mer att läsa

Igår
Koenigsegg Agera R i brutal krasch – se filmen här
 • Pirelli-kalendern 2016 bjuder in Annie Leibovitz – inget naket
  Legendariska porträttfotografen Annie Leibovitz har tagit sig an Pirelli-kalender, för andra gången. Pirelli förstod nog att det skulle bli något annorlunda och istället för nakna kroppar har Annie Leibovitz skildrat tretton handlingskraftiga yrkeskvinnor med spännande livsöden.
 • Audi storsatsar på mildhybridsystem till A1, A3 och A4
  Smart lösning är relativt billig att tillverka och ska sänka förbrukningen på riktigt – inte bara i labbet.
 • Porsche 911 Turbo får 20 hk extra och pris över två miljoner
  Även Porsche 911 Turbo och Turbo S får ett ansiktslyft med 20 hk extra och väsentligt bättre prestanda. 0–100 km/h kryper under tre sekunder och toppfarten anges till 330 km/h. Lyftet innebär också att dyraste versionen får en prislapp över två miljoner kronor.
 • Volkswagen hånas av aktivister på klimatmötet i Paris
  Hela världens toppolitiker samlas just nu på klimatmötet i Paris och det innebär full bevakning från media. Volkswagen är en av sponsorerna till klimatmötet och de senaste månadernas "dieselgate" går inte obemärkt förbi. Aktivistgruppen "Brandalism" hånar nu VW med fejkade reklamaffischer som satts upp i Paris.
 • Vad vill du veta om nya Volvo S90?
  På onsdag, 2 december, är det världspremiär för nya Volvo S90. Alrik är en av de utvalda som kommer att vara på plats i Göteborg, för att rapportera direkt för sajten och till tidningen. Vad vill du veta om den nya Volvo-sedanen?