TV: Huldt provkör lyxlimpan Audi A8 L W12

Lyxlimousiner är inte som andra bilar. De är skräddarsydda bara för dig - om du är statschef, superstjärna, eller bara vanlig miljardär... Fredrik Huldt provkör lyxiga Audi A8 L W12 - och den är lika snabb som en supersportbil.

Klicka på bilden för att se provkörningen av Audi A8 L W12.

Den är stor, men ganska lätt. Den har extremt avancerat teknik. Den har en W12:a och gör 0-100 km/h på 4,7 sekunder - det är lika snabbt som supersportbilen R8. Den har i prinicp samma designen som mellanklassaren A4. Men hur är den att köra? Huldt gör det åt dig.

Se provkörningen av Audi A8 L W12 i vår tv-spelare!

Om jag hade råd skulle jag köpa en lyxlimousin, typ Audi A8 L W12.
202
330

Mer att läsa

Idag
Utvecklingen av nästa Volvo V40 i full gång
 • Dragrace: Tesla Model S P90D möter P85D
  I den här filmen ser vi P90D med 772 hk köra dragrace mot sin föregångare, tidigare värstingen P85D med 700 hk. Det borde vara en tydlig skillnad, men snabba reaktioner har sällan varit viktigare än när dessa blixtsnabba bilar möts.
Igår
Volvo tar ansvar för olyckor med självkörande bilar
 • Volvos nya chassisimulator – används av Ferrari och Porsche
  Volvos nya chassisimulator finns bara tre upplagor, de andra två har Ferrari och Porsche. Simulatorn har använts vid utvecklingen av Volvo S90. Alrik Söderlind har testat simulatorn i "S90-läget" och han är imponerad. Se även Volvos utvecklingschef Peter Mertens berätta mer om den nya chassisimulatorn.
 • Polisrazzia mot Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg
  Under torsdagen gjorde tre åklagare och ett 50-tal poliser ett oanmält besök på Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg. Man gjorde även husrannsakan hos några personer i företagsledningen. Syftet var att hitta dokument eller andra bevis för hur många som kände till avgasfusket som använts på elva miljoner bilar.
 • Chefen för Silverstone kritiserar Formel 1: "Det är skit"
  Enligt chefen för Silverstone behöver det inte dröja länge innan det är teknikchefen som står på prispallen och inte föraren. "Då är det bara att kasta in handduken och titta efter något annat", säger han.
 • Undersökning: Vilka vinterdäck ska du köra på i år?
  Var med och svara på frågorna så gör du våra vinterdäcksartiklar mycket bättre!
 • Katastrof för ams på Kinnekulle
  Växellådshaveri satte käppar i hjulen för ams sikte på en pallplats i SLC Racing-serien. Kinnekulle Ring är en rolig men svår bana.