TV: Huldt provkör lyxlimpan Audi A8 L W12

Lyxlimousiner är inte som andra bilar. De är skräddarsydda bara för dig - om du är statschef, superstjärna, eller bara vanlig miljardär... Fredrik Huldt provkör lyxiga Audi A8 L W12 - och den är lika snabb som en supersportbil.

Klicka på bilden för att se provkörningen av Audi A8 L W12.

Den är stor, men ganska lätt. Den har extremt avancerat teknik. Den har en W12:a och gör 0-100 km/h på 4,7 sekunder - det är lika snabbt som supersportbilen R8. Den har i prinicp samma designen som mellanklassaren A4. Men hur är den att köra? Huldt gör det åt dig.

Se provkörningen av Audi A8 L W12 i vår tv-spelare!

Om jag hade råd skulle jag köpa en lyxlimousin, typ Audi A8 L W12.
202
330

Mer att läsa

Idag
Snart premiär för Volvo S90 – bästa bilderna avslöjar designen
Igår
Designchefen avslöjar: Därför görs billiga kopior i Kina
 • 5 roliga fakta om BMW 3-serie du kan skryta om
  BMW 3-serie är en av Sveriges mest sålda bilar och ett vanligt inslag i trafiken – men bakom alla grå 3-serietjänstebilar – vanligtvis 320d – döljer sig också några riktigt ovanliga godbitar som vi har grävt fram i registreringsstatistiken.
 • Dieselskandalen sprider sig till Renault
  Tysk miljöorganisation anklagar Renault Espace för att ha 25 gånger högre utsläpp än tillåtet.
 • Volvo kan passera drömgränsen en halv miljon bilar
  Allt pekar mot att Volvo Cars kommer nära och kanske förbi sin drömgräns på en halv miljon sålda bilar under ett år. Med tre fabriker i Kina, två i Europa och om några år även en fabrik i USA är Volvo redo att ta sig an nästa mål – 800.000 bilar år 2020.
 • Audi erkänner avgasfusk på V6 TDI – bilar återkallas i USA
  I ett pressmeddelande under måndagen berättar Audi AG att 85.000 bilar med 3,0 V6 TDI ska återkallas i USA. Även V6-motorn har ett "fuskläge" som används vid avgastest och det ska tas bort med en uppgradering av styrprogrammet till dieselmotorn. Det är inte aktuellt med en liknande åtgärd för V6-modeller i Europa.
 • Ännu mer fart i Audi RS 3 – trimmas av MTM
  Trimfirmorna tävlar med varandra men MTM ser ut att vinna: 435 hästar och 605 Nm!