McLaren öppnar nätbutik för accessoarer

McLaren breddar sitt utbud till att erbjuda mer än bara bilar. Har du bara råd med en nyckelring? Inga problem, det är ju en "äkta" McLaren!

Har du haft svårt att utnyttja bagageutrymmet i din MP4-12C? Nu finns lösningen!

Har du haft svårt att utnyttja bagageutrymmet i din MP4-12C? Nu finns lösningen!

Som superbilstillverkare räcker det såklart inte att erbjuda en bil i världsklass, du ska helst kränga både kläd-, sko- och klockkollektioner. Vill du vara på Ferrari-nivå bör du även kunna leverera ett skräddarsytt väsk-kit till dina mest krävande kunder. Och det kan så klart McLaren från och med nu. 

Superbilstillverkaren McLaren vill inte på något vis vara sämre än sina segmentskonkurrenter och således finns nu en nyöppnad webshop där man kan inhandla dessa fina produkter. 

McLarens långvariga samarbete med Tag Heuer har resulterat i en specialkronograf, med det fantasifulla namnet Tag Heuer Carrera MP4-12C Chronograph. Kolfiber och exponerat urverk ska göra denna klocka, som enbart tillverkas i 1.000 exemplar, extra tilltalande. Eller vad sägs om ett herrsmycke i form av ett trendigt armband i kolfiber och mesh från Links of London?

La pièce de résistance är  klart väsksetet om tre specialdesignade väskor som ska passa perfekt i det 144 liter stora bagageutrymmet i nosen på Maccan. Den exteriöra designen påminner om motorlocket på 12C och man använder samma typ av material och färger som återfinns i bilen. 

Kläder och läderprodukter erbjuder man givetvis också. Plånbok, korthållare och bilhandskar är ett måste för den hängivna. Vill man så finns det även en jacka, pikétröja och keps att lägga pengarna på. McLaren-loggan är aldrig långt borta. 

Klicka här för att se hela albumet!

Snygga prylar - jag blir riktigt sugen på att köpa!
18
44

Mer att läsa

Idag
Utvecklingen av nästa Volvo V40 i full gång
 • Dragrace: Tesla Model S P90D möter P85D
  I den här filmen ser vi P90D med 772 hk köra dragrace mot sin föregångare, tidigare värstingen P85D med 700 hk. Det borde vara en tydlig skillnad, men snabba reaktioner har sällan varit viktigare än när dessa blixtsnabba bilar möts.
Igår
Volvo tar ansvar för olyckor med självkörande bilar
 • Volvos nya chassisimulator – används av Ferrari och Porsche
  Volvos nya chassisimulator finns bara tre upplagor, de andra två har Ferrari och Porsche. Simulatorn har använts vid utvecklingen av Volvo S90. Alrik Söderlind har testat simulatorn i "S90-läget" och han är imponerad. Se även Volvos utvecklingschef Peter Mertens berätta mer om den nya chassisimulatorn.
 • Polisrazzia mot Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg
  Under torsdagen gjorde tre åklagare och ett 50-tal poliser ett oanmält besök på Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg. Man gjorde även husrannsakan hos några personer i företagsledningen. Syftet var att hitta dokument eller andra bevis för hur många som kände till avgasfusket som använts på elva miljoner bilar.
 • Chefen för Silverstone kritiserar Formel 1: "Det är skit"
  Enligt chefen för Silverstone behöver det inte dröja länge innan det är teknikchefen som står på prispallen och inte föraren. "Då är det bara att kasta in handduken och titta efter något annat", säger han.
 • Undersökning: Vilka vinterdäck ska du köra på i år?
  Var med och svara på frågorna så gör du våra vinterdäcksartiklar mycket bättre!
 • Katastrof för ams på Kinnekulle
  Växellådshaveri satte käppar i hjulen för ams sikte på en pallplats i SLC Racing-serien. Kinnekulle Ring är en rolig men svår bana.