• Textstorlek A A
 • Hem
 • Nyheter
 • Hot Rod Magazine – Roadkill

Hot Rod Magazine – Roadkill

Då var julen över och helt plötsligt har du hur mycket tid över som helst. Får vi lov att fresta med alla tio avsnitten av Hot Rod Magazines fenomenala busprogram Roadkill? Varsågod!


Amerikanska Motor Trends systertidning Hot Rod har ett fantastiskt Youtube-program där chefredaktören David Freiburger och redaktören Mike Finnegan hittar på de mest vansinniga upptåg i hot rod-anda. 

De byter motorer i snöstorm på en parkeringsplats, kör 4X4-race i öknen, rejsar van vs. wagon, tar gatlegala dragracingbilar och kör slut på dem, stoppar en kompressor i en Jaguar XJ och håller på med allmänt knas. Men Freiburger och Finnegan gör det med kärlek och en enorm kunskap och även för någon som tidigare inte varit intresserad av Hot Rods är det fullständigt fascinerande. 

Detta är ett program för bilnördar oavsett vilket som är ens favoritmärke eller om man gillar nya eller gamla bilar. Det är inget motsatsförhållande. Och man bara måste beundra killarna som ligger längs med motorvägen i avsnitt nio och svetsar sitt sönderslagna oljetråg. Eller hur kärleken till metall kan få en man som Jay Allen i Lowell att stanna kvar i Arizona bara för några gamla bilar och motorcyklars skull. Och de kommer fram till en oerhört viktig slutsats i avsnitt fyra: det är bara män som blir imponerade när du dyker upp i en Lamborghini!

Härligt program, Freiburger och Finnegan är suveräna!
44
25

Det finns 2 kommentarer

Detta innehåll är skapat av auto motor & sports besökare

Alla kommentarer
 • #1 Re: Hot Rod Magazine – Roadkill
  Markus L Postat: 2012-12-26 20:58

  Bilen säljs även i europa "vauxhall".

  Lägg märke till den gamla opel senatorn i början av filmen som är den snabbaste bilen :).

 • #2 Re: Hot Rod Magazine – Roadkill
  Mats Postat: 2012-12-27 19:12

  Perfekt, blev magsjuk idag och kollade igenom alla avsnitt.

Du kan inte längre kommentera. Efter 30 dagar låses kommentarerna på auto motor & sport.

Månadens fråga

 • Använder du navigator i bilen?

Nyhetsbrev fem dagar i veckan

Varje vardag skickar vi dig de senaste 24 timmarnas hetaste nyheter till din e-post. Nyhetsbreven kan också innehålla specialerbjudanden.

 • Prenumerera på
  auto motor & sport nyhetsbrev
Trafiktesten