Drive och Koenigsegg samarbetar

Christian von Koenigsegg får marknadsföringsskjuts av Youtube-succén Drive och lanserar en online-följetong med start den åttonde januari. Se teasern redan nu!

 

Youtube-fenomenet Drive med bland andra Chris Harris, Alex Roy och Matt Farah som bredsladdar sportbilar, hittar på upptåg och besöker tuners har fått sällskap av Sveriges egen supersportbilstillverkare: Koenigsegg. 

I serien om nio avsnitt, som heter Inside Koenigsegg, presenterar Christian von Koenigsegg exklusivt material om tillverkning och ingenjörskonst som satt Ängelholm på världskartan. 

Serien, som debuterar den åttonde januari, ska ta tittarna bakom kulisserna hos Koenigsegg och visa hur utvecklingen av supersportbilar påverkar biltillverkning i allmänhet. 

Här är länken till Drives Youtube-kanal!

Detta får man bara inte missa!
358
3

Mer att läsa

Idag
Mercedes 600 kan knipsa av ditt finger – på två sätt
  • Supersvår quiz: Hur mycket kan du egentligen om Top Gear?
    Jaså, du kallar dig Top Gear-nörd? Upp till bevis! Nu är det dags att visa för kompisarna och kollegorna hur mycket du egentligen kan om Top Gear.
  • Alrik: Bilar är billiga
    Bilar är billiga! Tanken slår mig när jag tittar på nya Volvo S90. På 20 år har det som medelsvensken får kvar i plånboken ökat 70 procent. 1996 kostade Volvo 960 med 170 hk 260.000 kronor. Nya S90 "borde" därför kosta 440.000 kronor. Men det gör den inte. Långt ifrån.
Igår
Ny smart polisbil: Att ingen tänkt på detta förut?