Trackday på Mantorp Park - följ med!

Spänn fast säkerhetsbältet och på med solskyddsfaktorn. Nu är det dags igen. Vårens höjdpunkt – AutoLife och auto motor & sports trackday på Mantorp Park!

Filmen är från AutoLife Track Day Mantorp 2012

Lördagen den 25 maj kommer det återigen köras ordentligt på Mantorp Park. I vanlig ordning samlar vi Skandinaviens i särklass skönaste sportbilsägare för ett riktigt bankalas. Förra året kom fler än 120 supersportbilar till Sveriges fetaste Track Day.

Vi har abonnerat hela Elite Stora Hotellet, som ligger vid Stora torget i centrala Linköping. Där kommer vi arrangera årets bästa fest och efterfest för ägare av superbilar, med både middag och sköna, kalla öl i baren.

Elite Stora Hotellet i Linköping är vårt!

Europas dyraste parkeringsplats!
Samtidigt ringde vi kommunen. Och hyrde torget framför hotellet också. Där kommer vi spärra av och bygga kravallstaket, samt ordna med bevakning. Med våra superbilar kommer detta bli Europas dyraste parkeringsplats. Och säkerligen föremål för vallfärd av bilintresserade från hela Östergötland och Småland. För att komma in på hotellet och festa med oss måste man dock vara deltagare.

Körning på Mantorp Park
Vi har Open Pit Lane hela dagen, utan avbrott för lunch. Incheckningen öppnar 08.30 och den obligatoriska förarbriefingen sker en timme senare i anslutning till depåbyggnaden. Sedan öppnas bommarna och körningen kan börja. För att köra måste du ha hjälm. Du måste också ha en bil.

09.30 öppnas bommarna och körningen kan börja. Sedan håller vi på hela dagen.

Provkör årets nyheter från Lotus
Lotus tillverkar några av världens roligaste bilar för bankörning. Och nu har du möjlighet att själv få uppleva dessa små mirakel av körglädje. Representanter från Lotus Sverige finns på plats hela dagen. Givetvis har de med sig ett urval från årets modellprogram. Besök Lotus pitbox och skriv upp dig på listan för en provtur!

Anmälan öppnar här på lördag 2 februari klockan 12.00

Trackdays gör livet mer värt!
50
11

Mer att läsa

Idag
Årets bästa bilar 2016: Rösta på dina favoriter
 • Top Gear och Clarkson i jul-special
  Något oväntat efter allt bråk, men glädjande för alla Clarkson-fans, meddelar BBC att det kommer en Top Gear-special lagom till jul.
 • Citroën utvecklar bekväm ersättare till gasfjädringen
  Planerar ett nytt fjädringssystem som ska ta märket tillbaka till toppen när det gäller komfort.
 • Dyredand: Vi skrek högt – legenden stod där!
  Det är inte ovanligt att biltillverkarna har med någon historiskt viktig bil till lanseringen av en nyhet. För att visa arvet. Vid förra veckans provkörning av Porsche 911 Carrera var detta fallet. Den här bilen användes i en enda tävling. Jacky Ickx satte snabbaste kvaltid och vann överlägset.
 • 25/2015: Första testet Audi A4, BMW 3-serie och Jaguar XE
  Stort test av helt nya Audi A4 mot BMW 3-serie och Jaguar XE. Vi granskar tekniken i kommande modeller hos Volvo och Audi, dessutom unika bildillustrationer. Provkörningen av nya Porsche 911 Carrera och McLarens nya dräpare, 570S.
 • Peder: "Har du en suv – då har du komplex"
  "Har du en suv? Då har du troligtvis massor av komplex. Inga andra bilar säger mer om vem du egentligen vill vara." Den analysen gör Peder Karlsson, som själv har ägt ett 10-tal suvar. Det finns särskilt två typer av suv-ägare han inte gillar.
Igår
Första oberoende avgastestet av NOx-utsläpp – VW Golf var bäst