Fast & Furious 6 – en första tjuvtitt

Under Super Bowl fick vi det första smakprovet på "Fast & Furious 6", den actionfyllda bilfilmen med Vin Diesel i en av huvudrollerna. Stora explosioner och många bilar kan vi förvänta oss – kan ni räkna hur många bilmodeller det är bara i den här trailern?

 

Bäst uppmärksamhet för ett reklambudskap får man under Super Bowl, den amerikanska fotbollsfinalen som samlar över 100 miljoner i TV-sofforna i USA. Filmbolaget Universal Pictures har tillräckligt stor plånbok för att köpa reklamplats under Super Bowl och man valde att börja lanseringen av nya filmen "Fast & Furious 6".

”Fast & Furious 6”

"Fast & Furious 6" har premiär 24 maj. Räkna med många explosioner!

Som det verkar får vi ett återseende i "Fast & Furious 6" med de flesta av karaktärerna i föregångaren som till exempel Vin Diesel, Paul Walker and Dwayne "The Rock" Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, och Chris "Ludacris" Bridges.

Den här gången ska gänget utmana hänsynslösa legosoldater och äventyret i "Fast & Furious 6"tar sin början i London men fortsätter runt hela världen.

Första smakprovet av "Fast & Furious 6" är drygt en minut långt. Nu på tisdag, 5:e februari, ska det visas en förlängd variant men vi kan ju redan konstatera att det ryms en hel del bilmodeller i den nya filmen.

Vi ser bland annat en klassisk Ford Escort, Jensen Interceptor, ny Dodge Charger, Nissan GT-R, ett gäng olika Alfa- och Ferrari-modeller, Mercedes SLS AMG och en stackars Land Rover Defender. Missade vi någon bil?

Ser lovande ut, ”Fast & Furious 6” ska jag verkligen titta på.
129
34

Mer att läsa

Igår
5 roliga fakta om BMW 3-serie du kan skryta om
 • Designchefen avslöjar: Därför görs billiga kopior i Kina
  "Jag borde egentligen bli hedrad om någon designar en bil som ser ut som en gammal Volvo."
 • Audi erkänner avgasfusk på V6 TDI – bilar återkallas i USA
  I ett pressmeddelande under måndagen berättar Audi AG att 85.000 bilar med 3,0 V6 TDI ska återkallas i USA. Även V6-motorn har ett "fuskläge" som används vid avgastest och det ska tas bort med en uppgradering av styrprogrammet till dieselmotorn. Det är inte aktuellt med en liknande åtgärd för V6-modeller i Europa.
 • Volvo kan passera drömgränsen en halv miljon bilar
  Allt pekar mot att Volvo Cars kommer nära och kanske förbi sin drömgräns på en halv miljon sålda bilar under ett år. Med tre fabriker i Kina, två i Europa och om några år även en fabrik i USA är Volvo redo att ta sig an nästa mål – 800.000 bilar år 2020.
 • Dieselskandalen sprider sig till Renault
  Tysk miljöorganisation anklagar Renault Espace för att ha 25 gånger högre utsläpp än tillåtet.
 • Volvo räddar julfriden tillsammans med PostNord och Lekmer
  Julen är en härlig högtid men den innebär också en hel del stress, inte minst för barnfamiljer. Volvo Cars värnar julefriden i ett nytt samarbete med PostNord, Lekmer.se och Mat.se. Leveranser av paket sker direkt till den parkerade bilen och PostNord kan låsa upp och stänga bilen med en digital nyckel.