Vad vill du veta från Genèvesalongen?

Nu har du chansen! Vår reporter på Genèvesalongen Nils Svärd står till ditt förfogande för att svara på frågor eller provsitta nya modeller. Vad vill du veta?

Nils Svärd provsitter modellerna du vill veta mer om. Skriv i kommentarsfältet!

Genèvesalongen är igång! Vår reporter Nils Svärd springer runt bland 10.000 andra ackrediterade motorjournalister från hela världen på en av bilbranschens viktigaste händelser.

Nu har du chansen att ställa frågor och komma med idéer. Bilsalongen bjuder bland annat på ansiktslyfta Volvomodeller, en ny specialmodell från Koenigsegg, superexklusiva Lamborghini Veneno och Victor Mullers Spyker B6.

 

Skriv vart du vill skicka Nils Svärd i kommentarsfältet nedan!
Läs alla nyheter om Genèvesalongen

Jag ska absolut besöka en bilsalong det kommande året.
18
27

Mer att läsa

Igår
5 steg till en mätarskruvad bil
  • Dwayne Johnson fick låna LaFerrari – men har ett stort problem
    Som bilintresserad superskådis har Dwayne "The Rock" Johnson alla möjligheter – företagen närmast slänger på honom bilar för provkörning. Visst vore det kul att testa en Ferrari LaFerrari, men Dwayne Johnson har ett stort problem som gör provkörningar omöjliga.
  • Sebastien Ogier och Volkswagen tänder första adventsljuset
    Julen närmar sig och det är dags att tända det första adventsljuset. Rally-världsmästaren Sébastien Ogier tar sin Volkswagen Polo R WRC och inleder julen på ett spektakulärt vis. Prova inte det här hemma…
  • Sätt betyg på din bil – få en gratis tidning
    auto motor & sport har Sveriges bästa begagnattester och det beror på vi kan luta oss mot över 30.000 ägarbetyg. Har du satt betyg på din bil? Om inte, eller om det var länge sedan, gör det nu – som tack får du ett nummer av tidningen!