Vad vill du veta från Genèvesalongen?

Nu har du chansen! Vår reporter på Genèvesalongen Nils Svärd står till ditt förfogande för att svara på frågor eller provsitta nya modeller. Vad vill du veta?

Nils Svärd provsitter modellerna du vill veta mer om. Skriv i kommentarsfältet!

Genèvesalongen är igång! Vår reporter Nils Svärd springer runt bland 10.000 andra ackrediterade motorjournalister från hela världen på en av bilbranschens viktigaste händelser.

Nu har du chansen att ställa frågor och komma med idéer. Bilsalongen bjuder bland annat på ansiktslyfta Volvomodeller, en ny specialmodell från Koenigsegg, superexklusiva Lamborghini Veneno och Victor Mullers Spyker B6.

 

Skriv vart du vill skicka Nils Svärd i kommentarsfältet nedan!
Läs alla nyheter om Genèvesalongen

Jag ska absolut besöka en bilsalong det kommande året.
18
27

Mer att läsa

Idag
Så fixar du punkan i en nödsituation
Igår
F1: FIA ändrar reglerna till 2016 – motorerna ska låta mer
  • Jeremy Clarkson försvarar Volkswagen i sin krönika
    Volkswagen-skandalen rullar vidare men nu får ledningen i Wolfsburg stöd från oväntat håll. I sin senaste krönika i Sunday Times försvarar Jeremy Clarkson Volkswagen och säger att de ingalunda är ensamma om att tänja på regelverket. ”Alla är vi fuskare”, skriver Jeremy Clarkson och använder sig själv som exempel. Dessutom har Clarkson ett förslag på hur VW ska gå på offensiven igen.
  • Se Ken Block utveckla nya Focus RS hos Ford
    För en bilnörd som Ken Block är det en dröm att vara professionell tävlingsförare. Men en ännu större dröm sedan barnsben är att få vara med och utveckla nya bilmodeller – och den har gått i uppfyllelse. Vem skulle kunna vara bättre än Ken Block att ta fram rätta driftingkänslan i nya fyrhjulsdrivna Ford Focus RS?