• Textstorlek A A
 • Hem
 • Nyheter
 • Volkswagen Night i Genève –...

Volkswagen Night i Genève – stort bildgalleri

Kvällen innan den stora salongen öppnar brukar VW Group ordna en specialshow för alla sina varumärken. ”Volkswagen Night” i Genève blev ett fyrverkeri av nyheter och här kan du frossa i massor av högupplösta foton från måndagskvällen.

VW Group Night Geneva 2013

Med tolv varumärken från sju europeiska länder har VW Group en del att visa upp inför varje större bilsalong. Klicka på bilden ovan för att hoppa till bildgalleriet med 60 högupplösta foton.

Alla var där, som det brukar heta, och Volkswagen Night är svår att undvara för de tusentals journalister som är i Genève under veckan. Här brukar nämligen bilsalongen tjuvstarta och alla VW Groups varumärken – en stor familj numera – brukar ha minst en nyhet vardera med sig.

Men vår luttrade nyhetsredaktör Nisse Svärd tyckte att VW Night kändes lite ljummen den här gången och det mesta gick på rutin. De personliga favoriterna i showen var spektakulära Lamborghini Veneno, ultrasnåla VW XL1 och förstås den sportiga Porsche 911 GT3.

Sen kunde förstås inte Volkswagen låta bli att skryta över att Golf VII blev utvald till "Årets Bil 2013" tidigare på dagen. Övriga bilar som lyftes fram bland alla nyheter var Golf Variant, Audi RS 6, fyrdörrars Bentley Flying Spur, VW Transporter-baserade e-Co-Motion, Skoda Octavia Kombi, konceptbilarna Parcour Coupe och Roadster från Italdesign samt Seat Leon SC.

Läcker samling av nyheter, VW Group dominerar i Genève.
152
70

Det finns 3 kommentarer

Detta innehåll är skapat av auto motor & sports besökare

Alla kommentarer
 • #1 Re: Volkswagen Night i Genève – stort bildgalleri
  P2W Postat: 2013-03-05 10:48

  Ja, när man är på Geneve-salongen så slås man av att har VW en fruktansvärt stor monter, man förstår att de badar i pengar...

 • #2 Re: Volkswagen Night i Genève – stort bildgalleri
  LJ Postat: 2013-03-05 13:06

  Ferrari stjäl shoven och till en tredjedel av priset av Lambon.

 • #3 Re: Volkswagen Night i Genève – stort bildgalleri
  Marcus Postat: 2013-03-05 18:49

  Frågan är vad Lamborghini och Porsche gör bland de andra tråkbilarna, hade jag haft en av de förstnämnda skulle inte jag vilja förknippas med en VW. Snacka om att förstöra deras image och varumärken.

Du kan inte längre kommentera. Efter 30 dagar låses kommentarerna på auto motor & sport.

Månadens fråga

 • Använder du navigator i bilen?

Nyhetsbrev fem dagar i veckan

Varje vardag skickar vi dig de senaste 24 timmarnas hetaste nyheter till din e-post. Nyhetsbreven kan också innehålla specialerbjudanden.

 • Prenumerera på
  auto motor & sport nyhetsbrev
Trafiktesten