• Hem
  • Tidningar
  • Vintage 1/2013: Volvolyx och Audi Sport quattro

Kiosken

I Kiosken kan du köpa digitala lösnummer. Välj Visa ditt bibliotek för att visa dina tidigare inköp.

Som prenumerant på papperstidningen har du tillgång till alla nummer från 1/2006 alldeles gratis!

auto motor & sport

Vintage 1/2013: Volvolyx och Audi Sport quattro

Du måste skapa ett konto för att kunna köpa ett digitalt lösnummer.
För att kunna köpa ett lösnummer måste du först skapa en användarprofil hos oss. Då kommer du också att få ett eget bibliotek där du kan läsa alla tidningar du köpt.
Köp digital utgåva av auto motor & sport Vintage 1/2013: Volvolyx och Audi Sport quattro (45 kr)

I butik 1 februari 2013

Berlinetta Boxer. Man brukar säga att barndomens bildrömmar inte mår bra av att förverkligas. Men den här pojkrumsplanschen bara växte med Jan Harrys provkörning.
Audi Sport Quattro. När Audi försökte upprepa Quattromodellens framgångar i skogen sågade de frankt av sin bil bakom vindrutestolparna. Underbart är kort!
BMW M3, gånger två. I sin första generation är BMW M3 en samlarbil som också är kul att köra. Leif Björk har två, en lågmilare och en busbil. Vi tar ut dem i snölandskap.
Rally-Mercedes. Jens Trulsson gräver ner sig i Erich Waxenbergers bebisar och berättar historien om Mercedes äventyr i rally. Var beredd på en riktig historielektion.
Lancia Flaminia GT. Betongbaronens lyxbilsgeneration sålde inte lika bra som företaget hade hoppats på. Men det hindrar inte att Tourings coupé blev en riktig godisbit.
Mr Jims sista resa. Stulen, bruten, insnöad och punkterad. Mr Jims vinteröde var inte vackert. Men med friska verktyg och dito humör väcktes vår projektbil till liv igen.
Classic garage. Bakom den oansenliga fasaden hos Oscar Gyllhamn döljs en samling bilar som får blodet att bubbla. För att inte tala om hans verkstad, där står en...
Volvo 264 TE. När Östtyskland inte kunde köpa sina limousiner från väst fick de vända sig till Yngve Nilsson i Laholm. Resultatet dryper av tjock plysch.

Visa som tumnaglar Visa som lista

Nyhetsbrev fem dagar i veckan

Varje vardag skickar vi dig de senaste 24 timmarnas hetaste nyheter till din e-post. Nyhetsbreven kan också innehålla specialerbjudanden.

  • Prenumerera på
    auto motor & sport nyhetsbrev
Trafiktesten