• Hem
  • Tidningar
  • Vintage 6/2012: Så preppar du för vinterkörning!

Kiosken

I Kiosken kan du köpa digitala lösnummer. Välj Visa ditt bibliotek för att visa dina tidigare inköp.

Som prenumerant på papperstidningen har du tillgång till alla nummer från 1/2006 alldeles gratis!

auto motor & sport

Vintage 6/2012: Så preppar du för vinterkörning!

Du måste skapa ett konto för att kunna köpa ett digitalt lösnummer.
För att kunna köpa ett lösnummer måste du först skapa en användarprofil hos oss. Då kommer du också att få ett eget bibliotek där du kan läsa alla tidningar du köpt.
Köp digital utgåva av auto motor & sport Vintage 6/2012: Så preppar du för vinterkörning! (45 kr)

I butik 12 december 2012

De var svaret på vad som skulle hända när 911 gick ur tiden. Men verkligheten ville inte riktigt samarbeta med Porsches produktplanering.Vi tar en titt på Porsches frontmotorbilar, familjen Transaxel och syskonen 924, 944, 968 och 928.
Så preppar du för att köra finbilen på vintern! Vintersolen pockar på uppmärksamhet och det känns orättvist att inte släppa ut pärlan under hela mörkersäsongen. Pontus Larborn hjälper dig ut ur garaget.
Lettrenoverad Opel GT. Direktörerna i Rüsselsheim ville egentligen inte veta av projektet, men mamma GM hemma i Detroit skickade över torpeder som sköt motståndet i sank.
Hela historien om Peugeot 205. Frankofilfebern grasserar på redaktionen. Jens Trulsson gräver i historien bakom Peugeot 205, berättar om rallyäventyren och om sitt eget nyförvärv.
Peugeot 106 Rallye. Är Peugeot 205 lite för gammal, eller lite för stor för dig? Då har Mikael Johnsson ett tips, ett dietval som bjuder på precis samma glada körkänsla.
Vilket Gelände… När vägen inte längre kan kallas väg eller när snömassorna hindrar din fram- fart, då är det dags att titta närmare på de klassiska terrängbilarna från Mercedes G-Wagen, Jeep och Land Rover.
Mr Jim byter kalsonger. Efter att ha hasat på arslet alldeles för länge fick vår Subaru en uppsträckning och en lektion i god hållning. Sedan skickade vi en reporter till Skåne i den.
Alfonso de Portago. Kenneth reminiscerar från Mille Miglia, italienskt landsvägslopp med storvulen historia och dystert slut.
Auto Classica. Mats Larsson håller den skånska marknaden för klassiska bilar levande. Vi får ett ord med honom, knappt, mellan de affärer som görs upp under tiden vi är där.
Frossa i bilannonser, sett & kört - och mycket mer!

Visa som tumnaglar Visa som lista

Nyhetsbrev fem dagar i veckan

Varje vardag skickar vi dig de senaste 24 timmarnas hetaste nyheter till din e-post. Nyhetsbreven kan också innehålla specialerbjudanden.

  • Prenumerera på
    auto motor & sport nyhetsbrev
Trafiktesten