SAM-styling till Renault Clio 3

Knappt har nya Renault Clio presenterats i sin tredje generation förrän SAM Bilmode har en komplett stylingsats.

Bild 500189
SAM-stylad Renault Clio.

För att få Clio riktigt snygg finns ett kjolpaket - "Nizza Kit" - bestående av frontspoiler, sidokjolar och bakkjol. Priset är 11.985 kronor.
Det finns även en takvinge till Clio 3 från Nizza, kostar 2.730 kronor. För att ljudet ska matcha utseendet har man också tagit fram ett sportavgassystem, rostfritt, med 102 millimeter slutrör. Systemet kostar 4.350 kronor.
För att få ner bilen mot asfalten har SAM Bilmode två olika sportfjädersatser. Den första passar Clio 3 1,2. och sänker 30-35 millimeter, kostar 2.320 kronor. Den andra sportfjädersatsen passar Clio 3 1,4/1,6/1,5dci. Sänker 30-35 millimeter och kostar 2.320 kronor.
Mer information om dessa produkter och andra stylingtillbehör finns på länken nedan.

Mer att läsa

Igår
5 steg till en mätarskruvad bil
  • Dwayne Johnson fick låna LaFerrari – men har ett stort problem
    Som bilintresserad superskådis har Dwayne "The Rock" Johnson alla möjligheter – företagen närmast slänger på honom bilar för provkörning. Visst vore det kul att testa en Ferrari LaFerrari, men Dwayne Johnson har ett stort problem som gör provkörningar omöjliga.
  • Sebastien Ogier och Volkswagen tänder första adventsljuset
    Julen närmar sig och det är dags att tända det första adventsljuset. Rally-världsmästaren Sébastien Ogier tar sin Volkswagen Polo R WRC och inleder julen på ett spektakulärt vis. Prova inte det här hemma…
  • Sätt betyg på din bil – få en gratis tidning
    auto motor & sport har Sveriges bästa begagnattester och det beror på vi kan luta oss mot över 30.000 ägarbetyg. Har du satt betyg på din bil? Om inte, eller om det var länge sedan, gör det nu – som tack får du ett nummer av tidningen!