Shoppa sportbil på nätet – bara för miljardärer

Nu öppnar en ny webbutik – enbart för miljardärer. Har du guldkortet redo kan du köpa båda Rolls-Royce, Bugatti och Koenigsegg direkt på nätet.

Det finns 119 miljardärer i Sverige, enligt Nyheter 24, och nu har de fått en ny webbutik – The Billionaire Shop.

Att kunna skräddarsy en supersportbil med färg, fälgar och tillval är en dröm för många. Men vissa resursstarka köpare vill inte alls besöka en återförsäljare – och därför öppnar The Billionaire Shop.

Enligt Nyheter 24 är det världens första nätbutik för miljardärer. Förutom bilar kan kunderna också lägga ned våningar, klockor, helikoptrar och lyxbåtar i varukorgen. Och produkterna är (förstås) är sorterade efter dyrast först.

The Billionaire Shop lockar med 28 bilar. Billigast är Range Rover, med ett instegspris på 600.000 kronor, och en bit upp på lyxstegen finns en Koenigsegg Agera R för tolv miljoner. Men den är inte värst: en Bugatti Veyron SS kostar 18 miljoner, och superlyxiga husbilen Marchi Mobile Elemment Viva går på 24 miljoner. Alla priser är exklusive moms.

Hade jag pengarna skulle jag gärna köpa lyxbil på nätet. (=gasa) Nej, jag vill besöka en återförsäljare – det är roligare! (=bromsa)
17
158

Mer att läsa

Idag
Gordon Murray om Alfa Romeo 4C: "En av de värsta motorerna jag kört"
 • Fem sätt att undvika nätbedrägeri
  Nätbedrägeri har blivit ett av de vanligaste vardagsbrotten, något som vi alla kan råka ut för. Men det finns metoder att avslöja bedragarna och du behöver upptäcka tecknen innan det är för sent. Förra året anmäldes 155.000 bedrägeribrott – här är fem sätt att undvika att bli lurad.
Igår
Vi provkör Volkswagen Passat GTE – nya tjänstebilsdrömmen?
 • Den moderna krigsjeepen – Oshkosh JLTV – är ett brutalt monster
  Dags att säga farväl till Humvee och möta amerikanska arméns nya ”Jeep” Oshkosh JLTV. Den har bepansring som en stridsvagn och klarar vägminor – dessutom kapabel att terrängköra i upp till 160 km/h. Men soldaterna kommer att gilla en annan detalj bättre – luftkonditionering är standard.
 • Renault Talisman kommer som kombi – snyggast i klassen?
  Ska locka köpare som tröttnat på Volkswagen Passat och vill ha läcker design.
 • Bilist attackerar oskyldig cyklist – eller…?
  Utrymmet på vägen är en ständig orsak till ilska och numera även upphov till en växande filmkategori på nätet – "arga bilister som kör på och misshandlar oskyldiga cyklister". Några som inte riktigt håller med om att det alltid är så gjorde en parodi som visar hur det (också) kan gå till. Hur upplever du som bilist att cyklisterna beter sig i trafiken – och vice versa?
 • Hitman: Agent 47 – med Audi RS 7 i huvudrollen
  Nya actionrullen ”Hitman: Agent 47” har svensk premiär 28 augusti och kritikerna är inte nådiga. Flera anser att det räcker att se trailern och den gillar vi bäst eftersom en Audi RS 7 har huvudrollen.
 • Volvo skrotade reklamfilm med Stellan Skarsgård
  Förra året kom nyheten att Stellan Skarsgård skulle göra reklam för Volvo XC90. En film lär också ha spelats in. Men vad som hände med kampanjen sedan är oklart, för när den väl lanserades var Avicii huvudperson.