TV: Huldt känner på McLaren P1

Fredrik Huldt har gjort ett stopp hos McLaren för att kolla i nya P1. Så varsågoda alla superbilsälskare, här är det senaste underverket från gänget i Woking.

För 20 år sedan kom den revolutionerande McLaren F1. Nu är McLaren åter redo att slå världen med häpnad.

McLaren P1 får hybridsystem och 916 hk/900 Nm i toppeffekt. McLaren P1 på ungefär samma nivå som Ferraris LaFerrari   och klart över Porsche 918 Spyder. Vilken av dem som är snabbast i verkligheten kommer att avgöras i framtidens tester.

Så frågan är väl snarast om P1 är redo för Huldt...

Av alla superbilar är det en McLaren jag vill ha!
66
120

Mer att läsa

Idag
Årets bästa bilar 2016: Rösta på dina favoriter
Igår
5 steg till en mätarskruvad bil
  • Dwayne Johnson fick låna LaFerrari – men har ett stort problem
    Som bilintresserad superskådis har Dwayne "The Rock" Johnson alla möjligheter – företagen närmast slänger på honom bilar för provkörning. Visst vore det kul att testa en Ferrari LaFerrari, men Dwayne Johnson har ett stort problem som gör provkörningar omöjliga.
  • Sebastien Ogier och Volkswagen tänder första adventsljuset
    Julen närmar sig och det är dags att tända det första adventsljuset. Rally-världsmästaren Sébastien Ogier tar sin Volkswagen Polo R WRC och inleder julen på ett spektakulärt vis. Prova inte det här hemma…
  • Sätt betyg på din bil – få en gratis tidning
    auto motor & sport har Sveriges bästa begagnattester och det beror på vi kan luta oss mot över 30.000 ägarbetyg. Har du satt betyg på din bil? Om inte, eller om det var länge sedan, gör det nu – som tack får du ett nummer av tidningen!